nu har jag fått reda på mitt

jag drömmar ofta mycket konstiga saker och nu har jag fått reda på vad dom betyder :)
nu är det din tur att få svar!

Har Du drömt i natt?? Läs vad drömmen betyder..

 

Avgrund Har du återkommande drömmar om avgrunder, kan det vara att du oroar dig för problem. Trillar du ner är det illavarslande även i drömmen, tar du dig upp ur avgrunden är det lovande för utvecklingen av situationen.

 

Balkong Trillar du ner från en balkong så är något omvälvande på gång i ditt liv.

 

Båt En båt i drömmen symboliserar din självkänsla just nu. Är du ute på lugnt farvatten betyder det lycka, tur och framgång. Välter båten kan det vara illavarslande.

 

Dimma Befinner du dig i en dimma i drömmen så är det en varning för att göra oöverlagda handlingar. Kanske behöver du strukturera upp ditt liv?

 

Drömmar Drömmer du om att du är i en dröm så indikerar det att något väldigt oväntat kommer att hända.

 

Döden Dör du i en dröm indikerar det att ditt liv kommer att förbättras i vaket tillstånd. Drömmer du om någon annans död så stundar kanske bröllop eller någon vinst.

 

Dörrar Många dörrar i en dröm vittnar om att du är obeslutsam hur du vill gå vidare i något som trycker dig. Är alla dörrar stängda väntar hinder.

 

Eld Bränner du dig i en dröm betyder det otur. Finns det en stor brasa i drömmen väntar problem. En lite lugn brasa kan dock betyda lugn och ro. Släcker du elden i drömmen kan det betyda att du lyckas övervinna de hinder du möter.

 

Falla Faller du i din dröm betyder det att du möter svårigheter i ditt vakna liv.

 

Farväl Ett avsked i drömmen indikerar en intimare relation.

 

Flykt Flyr du i drömmen visar det på motgångar och en stress. Lyckas du fly kommer prövningen i det vakna livet att gå bra.

 

Flyga Flyger du i din dröm så söker du ett friare liv än du har idag.

 

Föräldrar Hittar du dina föräldrar i drömmen och du står inför ett svårt beslut så kan du tolka dina föräldrars ansiktsuttryck för att vägleda dig i beslutet.

 

Gevär Gevär och skjutvapen är inga bra tecken i drömmar. Kanske finns upprinnelsen i ett gräl eller handlingar som du vet gör någon illa.

 

Gråta Tårar i dina drömmar är inte så illa som det verkar utan är snarare befriande för ditt sinne.

 

Gömma Gömmer man sig i sina drömmar tyder det på svek och skam samt försvunna förhoppningar.

 

Hav Ett lugnt hav utan vågor och visar på frid, glädje och möjlighet att förverkliga sina drömmar ;-) Ett oroligt och stormigt hav indikerar det motsatta och flaggar att du får kämpa dig igenom hinder för att hitta friden i livet.

 

Hund Morrande eller hundar som attackerar och bits kan tolkas som falska kärleksbetygelser. Snälla hundar är både i verkligenheten och i drömmen ett gott tecken.

 

Hus Köper du hus i din dröm är det ett bra tecken på att du ligger i startgropen för att skaffa familj. Säljer du ett hus i drömmen kan det visa på att du smiter från ansvar. En dröm om ett välskött och vacker hus är en symbol för trygghet.

 

Ilska Är du ilsken i drömmen visar det att du kommer kämpa dig till framgång med det du vill uppnå. Generellt är det omvänt i drömmen dvs den person du är arg på är din största bundsförvant i verkligheten.

 

Jagad Blir du jagad i drömmen visar det att du är stressad av någonting och att du behöver återhämta dig. Om du däremot jagar efter något visar det att du kommer möta hinder och motgångar.

 

Katt En katt eller flera i din dröm indikerar problem, otrohet och ohederlighet. Kvinna En kvinna i din dröm kan visa att det är kärlek och trygghet i faggorna.

Man Kvinnor som drömmer om män brukar indikera kärlek och framtida lycka. Drömmar om mycket gamla män indikerar att arv är på gång.

 

Naken Är du naken i drömmen visar det att din livssituation är väg att förbättras. Det kan också visa på en önskan om större frihet.

Orm Ormar i drömmar är ingen bra symbol. Det flaggar för faror, sjukdomar, frestelse och synd. Om ormen går till anfall ska du bereda dig för att hantera falskt smicker.

Otrohet När en ung kvinna drömmer om otrohet är det ett gott tecken. Men otrohet kan också visa på verkliga känslor av rädsla och svartsjuka.

 

Resa Drömmar om resor berättar om en kommande förändring.

 

Simma Drömmer du att du simmar så väntar tur och lycka.

 

Slagsmål Drömmar om slagsmål visar på inre oro och frustration samt att förändring är i antåg.

 

Spindel Spindlar i dina drömmar flaggar för tur och goda saker.

 

Springa Springer du i drömmen indikerar det att ditt självförtroende minskar. Springer du mot något mål är det dock ett bra tecken, och springer du ifrån något väntar problem.

 

Telefon Ringer telefonen i din dröm indikerar det att någon väntar på dig och att det är bråttom.

 

Tvätt Tvättar du kläder i din dröm indikerar det att något oväntat kommer hända. Tvättar du dig själv visar det att du snart gör nya bekantskaper.

 

Vapen Vapen i dina drömmar visar att du känner dig orättvist behandlad

 

Vägar Rak, bred jämn väg är ett bra tecken. Är dock vägen krokig och smal visar det att det stundar förändringar och svåra utmaningar i din vardag.

Yxa Du har en svartsjuk rival.

 

ZOO Är du på zoo och ser djur i bur kan det påvisa att du känner dig instängd och att du vill leva friare.

Åsna Rider du på en åsna så väntar något nytt dig i din vardag.

 

Äta Äter du tillsammans med andra i drömmen suktar du efter kärlek och omtanke.

 

Överrock Ser du någon som tar av sig sin överrock i din dröm är det ett tecken på besvikelse i kärlek.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0